Представники органів юстиції Дніпропетровщини завітали до вихованців загальноосвітньої середньої школи 19 Дніпровської міської ради.

Саме з цієї школи на Дніпропетровщині розпочалося проведення просвітницьких заходів#СтопБулінг, саме з учнями цієї школи органи юстиції відзняли цікавий відеоролик, який транслюється на ютубканалі JuniorTV.

Тепер же діти, за ініціативи органів юстиціі, зібрали круглий стіл «Зупинимо булінг у школі», адже проговорювати проблему вголос-віднаходити шляхи її вирішення.

Дорослі та підлітки в дружній атмосфері дискутували на цю болючу для суспільства тему, а діти заповнили анонімні анкети на предмет того, чи стикалися вони з булінгом, в якості кого виступали в цьому процесі.

Результат цієї зустрічі справді вражає, адже створено перший дитячий штаб з протидії булінгу! Цей штаб є прикладом об`єднання дорослих та дітей у вирішенні цієї проблеми! Впевнені, що діяльність цього штабу переймуть і інші навчальні заклади!

На завершення зустрічі, за ініціативи очільника органів юстиціі Леоніда Манковського та за підтримки Кулінарної студіі «Фартук», діти цього штабу отримали корисний майстер-клас з випікання млинців! Тож у перший день Масниці випікали млинці всі: і діти, і дорослі!

«Сьогодні панує атмосфера чарівності та навіть, певної міри, магіі. Наш майстер-клас покликаний показати дітям, що дорослі їм надійна підтримка. А ще те, що в світі так багато цікавих справ, які варто спробувати! Діти, які зайняті, які продемонстрували відмінну командну роботу, ніколи не знайдуть місця для проявів жорстокості!»,-зазначив Леонід Маньковський.

"Тому я прошу вас бути максимально активними саме цими днями, цими тижнями, щоб усі європейські лідери погодилися, що захищати і посилювати Європу – це наша спільна справа, і щоб нікому не вдалося зробити виключення з цього принципу", – додав він.

А ще, навіть представниця засобів масової інформації не втрималася та зробила свій млинець у млинцевому батлі з першим заступником очільника юстиції Ольгою Захаровою!

Джерело: відділ правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.